SLUITEN Bel ons +31 (0) 297 380 202
JAN bezoekt World Horti Center

De Nederlandse glastuinbouw behoort internationaal tot de wereldtop. Een belangrijk deel van deze sector is geconcentreerd in het Westland, waar het World Horti Center zijn deuren heeft geopend. Dit centrum vormt een internationale etalage voor de glastuinbouw waarin onderwijs, onderzoeksinstellingen, bedrijven en overheid samenwerken aan innovaties en duurzame ontwikkelingen. De glastuinbouwsector wil met deze ontwikkelingen een bijdrage leveren aan het vinden van oplossingen voor grote maatschappelijke thema’s, zoals voedselvoorziening, voedselveiligheid, watermanagement en gezondheid van mensen.

Ben je benieuwd hoe JAN een bijdrage kan leveren aan de internationale etalage voor de glastuinbouw? Kom dan op donderdag 12 april 2018 mee naar het World Horti Center.
 
Programma:     
13:15 uur              Ontvangst
13:30 uur              Presentatie World Horti Center door Erwin Cardol
                              Rondleiding World Horti center
                              Q&A met terugblik
15:30 uur              Netwerkborrel

Interesse?
Meld je dan aan voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier of kijk voor meer informatie op de JAN pagina 

Jong Agri Netwerk (JAN) is hét platform voor jonge managers en ondernemers uit de sierteeltsector, waar ze ideeën kunnen uitwisselen, een interessant netwerk vinden en samen voorop willen lopen in een sterk veranderde handelsmarkt. 

Laura Badoux , 03/04/2018 |